Turnen & Gymnastiek

 1. B ij Gym4all kan iedereen deelnemen aan gymnastiek en turnen.

  1. 1. Gymnastiek is meer recreatief waarbij turnsters 1x in de week een uur les hebben. Uiteraard wordt er gesport op de bekende gym- en turntoestellen. Maar ook zal er af en toe een (bal)spel gedaan worden. Bij gymnastiek staat het plezier in sport en bewegen voorop.

   2.
   Wedstrijdturnsters , juist ook van andere clubs, kunnen ook bij ons terecht om extra te komen trainen. Op die manier kunnen ze wellicht een hoger niveau halen of juist beter te kunnen presenteren op de wedstrijden. Deze meiden zouden in theorie maximaal 7,5 uur extra bij ons kunnen turnen.

 2. 3. Voordat je aan wedstrijden begint is het fijn dat een meisje al de nodige basis heeft. Hiervoor hebben we een groep met jonge meisje van 6 t/m 8 jaar. De " ukkies ". We willen ze graag een zo goed mogelijke basis meegeven, alvorens ze met hun eigen club het wedstrijdsysteem in gaan.


 3. 4. De allerkleinsten zijn uiteraard ook welkom. Samen met je (o)pa of je (o)ma lekker op spelenderwijs sporten en bewegen bij de ouder en kind gym . Want bewegen hoort gewoon bij je dagelijkse leven, dus daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus hoe leuk is het om als kleine dreumes uitgedaagd te worden in de gymzaal.

5. Voor de volwassen hebben we een groep op de donderdagavond. De leeftijd varieert van 30 tot 70 jaar. Dus heeft ook zin om lekker sportief bezig te zijn, kom gerust eens langs.


 1. Kortom, iedereen is bij ons welkom om te gymm en en te turnen. Meer weten , kijk dan op de pagina's over Gymnastiek , Turnen , Ukkies en/of ouder en kind gym .

Ouder en Kind


Turnen

"Ukkies"