Turnen & Gymnastiek

Bij Gym4all kan iedereen deelnemen aan gymnastiek.

 

Gymnastiek is meer recreatief waarbij turnsters 1x in de week een uur les hebben. Uiteraard wordt er gesport op de bekende gym- en turntoestellen. Maar ook zal er af en toe een (bal)spel gedaan worden. Bij gymnastiek staat het plezier in sport en bewegen voorop.


Wedstrijdturnsters, juist ook van andere clubs, kunnen ook bij ons terecht om extra te komen trainen. Op die manier kunnen ze wellicht een hoger niveau halen of juist beter te kunnen presenteren op de wedstrijden. Deze meiden kunnen maximaal 7,5 uur extra bij ons komen trainen.


Voordat je aan wedstrijden begint is het fijn dat een meisje al de nodige basis heeft. Hiervoor hebben we een groep met jonge meisje van 6 t/m 8 jaar. De "ukkies". We willen ze graag een zo goed mogelijke basis meegeven, alvorens ze met hun eigen club het wedstrijdsysteem in gaan.
 

De allerkleinsten zijn uiteraard ook welkom. Samen met je (o)pa of je (o)ma lekker op spelenderwijs sporten en bewegen bij de ouder en kind gym. Want bewegen hoort gewoon bij je dagelijkse leven, dus daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus hoe leuk is het om als kleine dreumes uitgedaagd te worden in de gymzaal.

 

Kortom, iedereen is bij ons welkom!